© Martin Elbke • Giv mig et kald på tlf. 42 92 92 92 - eller send en mail her.

Udført projekt:

Andelsboligforening på Frederiksberg (450 kvm.)

Hos en andelsboligforening på Frederiksberg fik jeg klargjort processen, fordelene og de potentielle ulemper ved at frasalg af deres tørreloft. Hele processen forløb rigtig godt, og hvor vi endte med et godt resultat for foreningen.

Fakta

  • Type: Andelsforening
  • Placering: Frederiksberg
  • Størrelse: 450 kvm.
  • Opgange: 4
  • Udført: 2018-2019

Udtalelse fra kunden

"Da vi i vores forening blev enige om at sælge ejendommens tørreloft fra, blev vi anbefalet at tage fat på Martin fra Loftrum.dk

Martin er yderst professionel og servicemindet, og vi havde stor gavn af hans viden og rådgivning igennem hele processen.

Han har deltaget i alle møder omkring projektet, og stået til rådighed for spørgsmål og rådgivning. Og det har været et stort plus for os i bestyrelsen, at vi altid har kunne ringe til Martin ude for normal arbejdstid, da vi typisk i dagtimerne har skulle varetage vores eget arbejdsliv.

Han sørgede for at forhandle flere tilbud fra investorer, hvilket resulteret i, at vi ikke blot fik renoveret ejendommens facade i projektet, men at der også var en økonomisk gevinst til foreningen, som er kommet os alle til glæde.

Kan varmest anbefale at have Martin med som rådgiver, hvis man ønsker at frasælge tørreloftet."

- Mikkel Christiansen

martin

Vil du høre mere om projektet?

Hvis du vil høre mere om, hvordan jeg hjalp denne forening, så er du velkommen til at kontakte mig. Jeg tager også gerne en snak med jer omkring jeres forening. Helt uforpligtende giver jeg gerne et indblik i, hvad det vil kunne betyde for jer med en udnytte af tørreloftet.