© Martin Elbke • Giv mig et kald på tlf. 42 92 92 92 - eller send en mail her.

Hvem, hvad og hvorfor jeg hjælper mine kunder, med at udvikle deres ejendomme langsigtet.

Bagved Loftrum står jeg, Martin Elbke, jeg har arbejdet i ejendomsbranchen i mere end 14 år. Jeg har vurderet og solgt flere former for ejendomme til både private og erhverv. Og derigennem har jeg selektivt opbygget et bredt netværk og viden indenfor ejendomshandel.

Jeg mener at man som bestyrelse, skylder sin forening og sig selv, at få den bedste rådgivning man kan, når det gælder projekter på ens ejendom, til ofte millioner af kroner.

Jeg valgte at beskæftige mig med udvikling af ejendomme, fordi at min egen forening stod med et tag der skulle skiftes og pengene ikke var der. Derfor blev det også naturligt at jeg brugte mit netværk og viden indenfor ejendomsbranchen, til at få hjulpet min forening videre mod et nyt tag.

Hele processen var meget lærerig og gav mig en viden, samt et stort indblik. Dette syntes jeg selvfølgelig ikke at andre foreninger skulle gå glip af, så derfor opstod Loftrum.dk.

Jeg tilbyder jer som forening, en professionel og kompetent rådgivning hele vejen rundt. Om det måtte være ønsker I har til facaderenovering, nye vinduer, altaner eller noget helt fjerde.

Jeg sætter en stor ære i at netop I som forening er i centrum og bliver fulgt sikkert igennem jeres projekt fra start til slut.